Sopranens & Trubadurens


Samfällighetsförening

Parkering

Inom samfälligheten finns både parkeringar, garage samt två gästparkeringar (mot betalning) med totalt 12 gästplatser. Samtliga fastigheter garanteras en parkeringsplats, på någon av de parkeringsytor som finns.

Boende kan köa för ett garage och även få tillgång till en andra parkeringsplats om det finns lediga att tillgå. En andra parkeringsplats hyrs dock bara ut med kortare uppsägningstid för att vi snabbt ska kunna erbjuda fastighetsägare som saknar den p-plats de har rätt till.

Villkoret för att få en andraplats är att det finns två bilar registrerade på personer boende på fastigheten. Kopia på registreringsbevis ska lämnas in till parkeringsansvarig vid önskemål om en andraplats. Sådana platser fördelas efter kötid.

Vänd er till parkeringsansvarig, kontakt via mail: Yvonne Larsson.

Det är inte tillåtet att parkera på annan plats än på hänvisade platser inom samfällighetens område. Parkering på tomter, utanför tvättstugor mm är inte tillåtet. Om bilar står i vägen och blockerar framfart så kan man kontakta APCOA/Europark som utfärdar en kontrollavgift.

APCOA/Europark: 0771-40 10 20