Sopranens & Trubadurens


Samfällighetsförening

Betalningar

Vår bokföringsbyrå sköter fakturering samt inbetalningsregistrering av föreningens månadsavgifter, avgifter för p-platser och garage. Styrelsen mailar ut dem i början av varje månad. All kontakt gällande fakturor sker med vår kassör, kontaktuppgifter nedan.

Autogiro

Vi kan nu erbjuda Autogiro för att förenkla betalningen av din månadsfaktura. Läs gärna mer om Autogiro på Bankgirots hemsida: www.bgc.seAutogiroanmälan

Observera att mottagare av våra avgifter är Sopranen och Trubadurens samfällighetsförening, bg: 5145-7448. Organisationsnummer är 717904-6482. Adress: Tenorvägen 2, 142 42 Skogås. Betaltjänstleverantör är Svenska Handelsbanken.

Ifall du väljer att skriva ut blankett och skicka den via mail så mailas den i scannad form till: Kassör

Postledes skickas den till: Sopanen och Trubadurens Samfällighetsförening, Tenorvägen 2 142 42  Skogås. Observera att blanketten måste vara vår bokföringsbyrå tillhanda senast den 25 varje månad för att aviseringen som förfaller för nästa faktura ska kunna dras via autogiro. Ni kan observera att om det står ”dras via autogiro-makulerad” så betyder det att autogiro fungerar. Om det fortfarande står ett belopp längst ner så ska ni betala faktura manuellt och kontakta kassör.

Har du frågor kring din betalning eller faktura kan du maila vår kassör på Kassör